Alla inlägg den 3 januari 2008

Av Amanda - 3 januari 2008 00:52

Jag måste börja vända tillbaka på dygnet nu, skolan börjar snart och det är inte jätteroligt att gå upp klockan 7 när man somnat vid 4. Jag kan visserligen inte längre somna innan 3, går jag och lägger mig vid 12 så ligger jag bara vaken fram tills 3 och somnar då, men det går väl att bryta mönstret om man gör det successivt.

Läser om Eragon nu för att jag inte minns mycket från boken och inte kan dra slutsatser om vad som kommer hända i de två sista böckerna, antecknar alla flitigt?

Och imorgonbitti (vid 8 för att vara exakt) kommer det några gubbar hem till oss som ska leka på min systers rum. De har nämligen hittat asbest vid hennes fönster och måste ta bort det för att hon inte ska dö som en mutantflicka med två extra armar och 18 känselspröt på hakan.


99 red balloons


Måndag kommer jag spendera hemma i svår ångest inför att skolan börjar igen på tisdag, eventuellt kladdkakebak väntar, och definitivt minibio med Little Miss Sunshine. Alla kan bespara sig mödan att försöka få mig att träffa er då, jag vet ju hur ni saknar mig och hur omåttligt populär jag är.


Ovido - Quiz & Flashcards