Alla inlägg den 31 mars 2008

Av Amanda - 31 mars 2008 18:52

Panikpluggar fysik och panikprogrammerar mitt lilla skit-RPG som har tidernas töntigaste namn som jag inte ens minns för tillfället. Tuggar fortfarande all mat i högra delen av munnen så jag vet inte om tanden fortfarande gör ont att tugga med, men med tanke på att den ilar när jag dricker så tror jag att den inte helt mirakulöst har läkt av sig själv.

Jag köpte Panic At The Discos nya skiva idag, Pretty.Odd och jag tänker gå emot strömmen nu och säga att jag älskar den. Låter inte alls som gamla Panic men det gör mig inget för den här är underbar. Rätt konstig ibland men det är bara bra. En låt är en riktig cowboy-låt och en låt låter som The Beatles möter Oasis och de andra låtarna är bara allmänt bra och jag blir glad av att lyssna på dem.


Imorrn ska jag till skolsyster för att se om det magont jag vaknat med i snart fyra års tid har fysiska eller psykiska orsaker, sedan har jag omprov i fysik. På onsdag ska jag gå på Skansen och studera djurens beteende och på torsdag ska jag gå på föreläsningar hela dagen. Människor från olika spelföretag ska berätta om vad de gör och sånt. Det blir najz.

Ovido - Quiz & Flashcards