Alla inlägg den 16 april 2008

Av Amanda - 16 april 2008 17:54

...måste vara en av de bästa affärerna som finns i Sverige. Inte nog med att de har hur mycket manga och anime som helst på både svenska och engelska, de har även ett stort utbud av fantasy- och science fictionböcker, spellbooks, filmer (inte bara japanska utan även vanliga filmer) och random småkrafs och leksaker.

Dessutom har de, vilket jag upptäckte när jag var där idag och som resulterade i mina nyfunna kärlek till bokhandeln, Kingdom Hearts 2 Action Figures! OMGWTFLOL!? Som jag letat! Jag har sökt på google och ebay och tradera men antingen så 1: är de svindyra 2: måste de importeras från Japan/USA 3: är de fula wannabe orginalfigurer (i och för sig vet jag inte om figurerna de säljer på SF bokhandeln är orginal men de är snygga och det är allt som räknas) eller 4: gäller både ettan och tvåan och eventuellt trean.

Figurerna kostar 338:- vilket betyder att jag måste vänta i ungefär två veckor tills jag får pengar, men då köper jag en Axel-figur direkt! Jag känner mig som världens tönt men jag är ganska töntig så det är okok.

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards