Alla inlägg under mars 2008

Av Amanda - 15 mars 2008 14:09

Det är jättemånga ungdomar som sökt sommarjobb hos kyrkogårdsförvaltningen i år, och de kan inte erbjuda platser till alla sökande, så de ska lotta bland alla sökande. Jag hoppas verkligen att jag får ett jobb där, strutta omkring i sommarvärmen och rensa ogräs mellan gravstenarna. Jag vill ha pengarna - no, scratch that. I need the money for the sake of my happiness!


Av Amanda - 13 mars 2008 19:03

Jag är typ beroende av Dr. Phil 8) Så jävla bra är det. Fast nu ska jag inte kolla på det utan på typ Next och Dismissed på MTV istället, h3h3h3. Jag är töntig och har inget liv osv, jag är en tragisk, patetisk person som ska gå och hämta chokladkaka som vi har hemma.



Det är de små sakerna som gör det <3

Av Amanda - 13 mars 2008 17:14

Mohahahahaha jag fick MVG- på muntliga engelska nationella trots att det gick pissdåligt. Matteprovet vi hade på eftermiddagen idag gick också bra, idag var en bra och mysig dag :3 Jag fick chokladkaka när jag kom hem också ^^,


Jag har allvarliga humörssvängningar.

Av Amanda - 12 mars 2008 17:26

Jag önskar att kuratorn kunde kontakta mig snart, jag vill komma igång med samtalen igen, jag behöver det.


Vi hade muntliga nationella prov i engelska idag, och det gick åt helvete. Jag var nervös fastän jag vet att jag klarat det skitbra om jag lugnat ner mig, och mitt ordförråd hade gått och gömt sig nånstans. Min lärare undrade det också, vad som hade hänt med mitt ordförråd som ju brukar vara bra mycket bättre än så. "Jag har ingen aning" svarade jag, för jag vet inte vart det har tagit vägen. Jag orkar inte sänka mitt betyg i engelska, det är typ det enda jag är bra på.

Av Amanda - 9 mars 2008 16:49

Jag är äntligen typ klar med hemsidan jag gjort i Macromedia Flash .____. Är inte säker på att den uppfyller alla kriterier som krävs, handlingen till spelet som hemsidan är gjord till suger, karaktärerna likaså och allt är bara väldigt random och konstigt. Namnet är så sjukt fult också haha, men det får ingen veta.

Mamma har åkt till Mallorca och har tagit med sig min kamera. Det suger för jag blev just jävligt sugen på att fota, och har idéer som det iofs ändå aldrig kommer bli något av.

Jag önskar att den nya kuratorn på skolan kan kontakta mig snart så att jag kan få en ny tid. Trots att det är jobbigt att gå till kuratorn och jag ofta mår skit när jag går därifrån så känns det bättre i längden, och jag vill verkligen må bättre. Jag orkar inte gå runt som jag gör nu, och har gjort sedan 7an. Jag vägrar tro att det är normalt, jag måste få hjälp och bli bättre.


Och: Dance Gavin Dance och From Autumn To Ashes <3 Bäst just nu.

Nei

Av Amanda - 4 mars 2008 18:00

Vår lärare i programmering har slutat så det var sovmorgon till 1 idag och blir lika lång sovmorgon på fredag. Nästa vecka ska vi få skriva en lista över ny mjukvara och hårdvara som vi vill ha i datasalarna. Jag är jätteintressant och rolig och jag ska börja bli snygg om några år. Det luktar typ grädde i vår lägenhet av någon anledning.

Av Amanda - 1 mars 2008 17:21

Jag behöver och vill ha så mycket saker, men har så ont om pengar. Har sökt sommarjobb på olika ställen och jag hoppas verkligen att jag får jobb någonstans. Jag tror att pengar till viss mån kan köpa lycka, absolut.


Och jakten på den perfekta tjocktröjan fortsätter. Jag har hittat en från Champion som var helt perfekt men den kostade 700 spänn och då går alla mina pengar den här månaden åt, pengar som jag egentligen behöver till både biljetter till Danko Jones i april och Patd's nya skiva Pretty.Odd som släpps snart.

Mami erbjöd sig dock att betala halva priset och den där tröjan är verkligen perfekt. Den har exakt en sådan luva som jag velat ha så länge, lagom stor som jag kan gömma mig i. Perfekt. Så jo. Jag köper den nog.


Ovido - Quiz & Flashcards